Op zoek naar gedichten 25 jaar huwelijk?

gedichten 25 jaar huwelijk
Grappige felicitaties voor 25 jaar huwelijk.
Veel geluk nog in de jaren die nog komen gaan, maar dat zal zeker lukken! Wat zou het geheim toch zijn? 25 jaar getrouwd en nog altijd meestal rozengeur en maneschijn! Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen.
40 jaar huwelijk
1001 Gedichten Gedichtjes Gedicht 25 jaar getrouwd door Moniek.
40 huwelijks jaren. Op een dag zeg je: Ja! 20 jaar getrouwd. 40 jaar huwelijk. 50 jaar huwelijk. Een dag zo heel bijzonder. 25 jaar getrouwd. Laatste berichten op het forum. 27/09 Gedichtenslang 5. 08/09 Goedkeuring gedichten. 03/09 VERZONNEN SPREEKWOORDEN.
wasmachine
Gedichten Vijfentwintig jaar getrouwd.
25 jaar gedicht. Vandaag 25 jaar geleden. Zijn jullie in het huwelijk getreden. Al 25 jaar een paar. Liefde is een: huwelijk van 25 jaar. Lieve pa en ma. Vandaag is het 25 jaar geleden. Dat jullie in het huwelijk zijn getreden.
tankpas aanvragen
25 jaar getrouwd zilveren bruiloft bruidspaar gedichten spreuken cadeaus huwelijksfeest bruiloftsfeest vijftig jaar kaarten uitnodigingen maken voorbeelden oorkonde.
Oorkonde 25 jaar getrouwd Zilveren Bruidspaar. Tip voor de familie. Maak hier een oorkonde voor je broer of zus, zoon of dochter, buren, omm of tante, dat is een leuke verrassing voor het 25 jaar huwelijksfeest. 25 jaar getrouwd oorkonde.:
Huwelijksjubileum gedichten en gedichtjes de mooiste.
Een huwelijksjubileumgedicht kan het bruidspaar nog eens extra in het zonnetje zetten. Toepasselijke huwelijks jubileum gedichten voor een vier van x jaar huwelijk hoeveel jaren ook kunt u op de huwelijksjubileum pagina's' van deze site vinden. 1 2 3 4. 25 jaar huwelijk.
Gedichtenhuisje huwelijk Jubileum.
Gedichtjes jubileum gelukwensen. Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van 50 jaar. Het is nu 25 jaar geleden. Dat jullie in het huwelijk zijn getreden.
Gedichten voor een zilveren bruiloft.
Home page Gedichten. Gedichten voor 25 jaar huwelijk. Voor wie originaliteit voorop staat is het een idee om de felicitatie voor een zilveren huwelijksfeest in een dichtvorm te gieten. Een gedicht geeft een romantische uitstraling aan de felicitatie, geheel in lijn met de romantiek van een vijfentwintigjarig huwelijksfeest.
xx Jaar Getrouwd gedicht/wens op een wenskaart.
Op deze pagina de xx Jaar Getrouwd gedichten en wensjes uit de gekozen categorie xx Jaar Getrouwd. Als twee mensen een aantal jaren getrouwd zijn dan is het erg leuk om een kaartje te sturen. Dan kan bij speciale jaren zoals 10 jaar getrouwd of 25 of 50 jaar getrouwd. Maar als ze 8 jaar getrouwed zijn en een kaartje met een gedichtje krijgen zullen ze er ook heel erg blij mee zijn. Altijd doen dus. Ingezonden door: Petra. Liefde is eindeloos., puur en oprecht. Liefde is warmte., liefde is echt. liefde is troost vinden. dicht bij elkaar. liefde is een huwelijk.,

Contacteer ons