Meer resultaten voor gedichten 50 jaar huwelijk humor

gedichten 50 jaar huwelijk humor
Grappige teksten voor gouden bruiloft.
Tips voor grappige felicitatie teksten voor een gouden huwelijk.: Een halve eeuw is het al geleden. dat jullie je beloftes deden. sinds die dag en sinds dat uur. maakte jullie elkaars leven zuur. maar het was jullie liefde die dat alles overwon. zodat ik jullie vandaag feliciteren kon. Niets dat jullie scheiden kon., dan een onbezonnen bron. als een beerput. waar het deksel van af gevallen leek te zijn. Misschien is het tijd. om wat behang in te slaan. Kunnen jullie zeggen. wat jullie geheim is? Is t gokken of beleggen. of is t het niet eten van vis? Is het yoga of zoiets? Of is het samen rijden op de fiets? Hoe dan ook, t is waar. dat jullie al voor vijftig jaar. stapelgek zijn op elkaar. En dat nog eens 49 keer, want een Gouden Bruiloft mag je luid vieren. Vooral als je gehoorapparaat nog niet aan staat. Gefeliciteerd lieverds en nog vele jaren samen. Van harte gefeliciteerd met jullie Gouden Bruiloft. Dat is een feestje waard. Ik weet niet of we de polonaise nog net zo soepeltjes lopen als 50 jaar geleden, maar we gaan het zeker proberen.
boek humor
Gedichten Vijfentwintig jaar getrouwd.
25 jaar gedicht. Vandaag 25 jaar geleden. Zijn jullie in het huwelijk getreden. Al 25 jaar een paar. Liefde is een: huwelijk van 25 jaar. Lieve pa en ma. Vandaag is het 25 jaar geleden. Dat jullie in het huwelijk zijn getreden.
mkb
Felicitatie teksten Felicitaties Kaartje2go.
Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven., sindsdien gaan jullie samen door leven. Wat gingen die jaren snel., voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk! Kopieer deze tekst. Bij deze bijzondere dag.
led verlichting
Spreuken 50 jaar getrouwd, leuke spreuken 50 jaar huwelijk.
Spreuken 50 jaar getrouwd. Spreuken 50 jaar getrouwd. Bent u op zoek naar prachtige spreuken die te maken hebben met het 50 jarige huwelijk spreuken 50 jaar getrouwd? Hieronder vindt u tal van originele maar vooral erg leuke spreuken terug die gaan over het huwelijk.
Huwelijksgedichten De mooiste huwelijksgedichten staan hier!
U ziet de gedichten 1 t/m 50 van 136. Tóch een feest! 75 Jaar getrouwd! Onze seks to my darling. Een mooie dag. passend en billijk. Toch nog trouwen. 50 Jaar getrouwd. Vijfenvijftig jaar samen. liefde is meer wat je denkt. Vijftig jaar getrouwd. Onder een linde. Letters van goud. Veel liefde gewenst. 50 jaar huwelijk.
50 jaar getrouwd gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80.000 gedichtjes!
50 jaar getrouwd gedichten. U ziet de 50 jaar getrouwd gedichten 1 t/m 50 van de 3.891. 1 2 3 77 78 Volgende. 20 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 15 jaar getrouwd. Getrouwd door het leven gaan. Het is echt waar. 50 jaar getrouwd. 40 jaar getrouwd. 40 jaar huwelijk.
Teksten jubileumkaart 50 jarig huwelijksjubileum Trouwkaarten.
Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft. Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd en willen jullie dit heugelijke feit samen met de kinderen, kleinkinderen, familie en kennissen vieren? Dan zullen jullie de gasten waarschijnlijk een jubileumkaart sturen om deze uit te nodigen voor de viering van deze gouden huwelijksverjaardag. Op deze pagina vindt je voorbeelden van teksten en gedichten speciaal voor op de jubileumkaart van een 50 jarig huwelijksjubileum.
Gouden huwelijk gedichten! Gedichten gemaakt voor het gouden jubileum van een huwelijk!
Christelijk huwelijk gedichten. Gouden huwelijk gedichten. Gouden huwelijk gedichten. Het gouden huwelijk is een huwelijk van 50 jaar! Een gouden huwelijk is dus wel een feestje waard. Een leuke manier om iemand te feliciteren met het gouden huwelijk is een gouden huwelijk gedicht.

Contacteer ons