Resultaten voor gedichten 50 jaar huwelijk

gedichten 50 jaar huwelijk
xx Jaar Getrouwd gedicht/wens op een wenskaart.
Op deze pagina de xx Jaar Getrouwd gedichten en wensjes uit de gekozen categorie xx Jaar Getrouwd. Als twee mensen een aantal jaren getrouwd zijn dan is het erg leuk om een kaartje te sturen. Dan kan bij speciale jaren zoals 10 jaar getrouwd of 25 of 50 jaar getrouwd. Maar als ze 8 jaar getrouwed zijn en een kaartje met een gedichtje krijgen zullen ze er ook heel erg blij mee zijn. Altijd doen dus. Ingezonden door: Petra. Liefde is eindeloos., puur en oprecht. Liefde is warmte., liefde is echt. liefde is troost vinden. dicht bij elkaar. liefde is een huwelijk.,
bruiloft gedichten
50 jaar huwelijk gedichten! Gedichten die gaan over het 50 jarige jubileum van een huwelijk.
De gedichten zoals u ze kunt vinden op deze site kunt u bijvoorbeeld goed gebruiken tijdens een toost, of als tekst op een felicitatie kaartje. Hoe u de huwelijk gedichten ook gebruikt, veel plezier ermee! Bekijk hier meer 50 jaar getrouwd gedichten en kaarten.
eerste communie
Gedichten voor 50 jaar getrouwd.
mooi grappige kort formele. Gedichten voor een 50 jarig huwelijksjubileum. Speciale gelukwensen horen bij een bijzonder moment als een gouden huwelijksfeest. Iedere felicitatie wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Maar door een gedicht toe te voegen geef je een extra emotionele dimensie aan jouw gelukwens. Gedichten spreken direct tot ieders hart. Het ontvangen van een wenskaart voorzien van een gedicht speciaal voor hen, zal je het bruidspaar diep ontroeren. Je kaart zal ongetwijfeld nog vaak een dankbare herinnering oproepen bij het bruidspaar. Ben je zelf geen begaafde dichter, maar wil je het gouden bruidspaar wel verrassen met een paar welgemeende mooie woorden? Hier vind je diverse toepasselijke en originele gedichten ter gelegenheid van een gouden huwelijksfeest. De gedichten op deze pagina zijn speciaal voor deze website geschreven en origineel werk van de auteurs. Ze kunnen gebruikt worden als inspiratie voor een eigen gedicht of worden gebruikt als persoonlijke felicitatie in je wenskaart. Versjes over de liefde en het huwelijk.: Toen ik jullie samen zag. een halve eeuw geleden. voor het altaar met een lach., wist ik die zijn nog tevreden. als ze na vijftig jaar nog mogen.
bruiloft gedichten
50 jaar getrouwd gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80.000 gedichtjes!
50 jaar getrouwd gedichten. U ziet de 50 jaar getrouwd gedichten 1 t/m 50 van de 3.851. 1 2 3 77 78 Volgende. 20 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 25 jaar getrouwd. 15 jaar getrouwd. Getrouwd door het leven gaan. Het is echt waar. 50 jaar getrouwd. 40 jaar getrouwd. 40 jaar huwelijk.
eerste communie
1001 Gedichten Gedichtjes Gedicht 50 jaar getrouwd door Johny JACOBS MICHIELS.
50 jaar huwelijk. Een dag zo heel bijzonder. 50 jaar getrouwd. Laatste berichten op het forum. 08/09 Goedkeuring gedichten. 03/09 VERZONNEN SPREEKWOORDEN. 03/09 Gedichtenslang 5. 30/08 Tommie Niessen. 05/05 Just some feedback. Naar het forum. 24-08 Priveberichten en Foto's' bij gedichten!
Teksten jubileumkaart 50 jarig huwelijksjubileum Trouwkaarten.
Teksten kaarten 50 jarig huwelijksjubileum. Teksten kaarten 50 jarig huwelijksjubileum. Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft. Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd en willen jullie dit heugelijke feit samen met de kinderen, kleinkinderen, familie en kennissen vieren? Dan zullen jullie de gasten waarschijnlijk een jubileumkaart sturen om deze uit te nodigen voor de viering van deze gouden huwelijksverjaardag. Op deze pagina vindt je voorbeelden van teksten en gedichten speciaal voor op de jubileumkaart van een 50 jarig huwelijksjubileum.
Huwelijksjubileum gedichten en gedichtjes de mooiste.
Huwelijksjubileum gedichten gedichtjes 2. Het huwelijksjubileum is een mijlpijl, hoeveel jaren het jubileum ook mag tellen, 5, 12 en een half, 25, 37 en een half, 50 of misschien wel 60. Een huwelijksjubileumgedicht kan het bruidspaar nog eens extra in het zonnetje zetten. Toepasselijke huwelijks jubileum gedichten voor een vier van x jaar huwelijk hoeveel jaren ook kunt u op de huwelijksjubileum pagina's' van deze site vinden.
50 jaar getrouwd gouden bruiloft bruidspaar gedichten spreuken cadeaus huwelijksfeest bruiloftsfeest vijftig jaar kaarten uitnodigingen maken voorbeelden oorkonde.
Gedicht 50 jaar getrouwd. Als je nog jong bent en ambitieus. dan ren je dag in dag uit door als een reus. je kunt de hele wereld aan. je voelt je sterk krachtig en opper machtig. je hebt veel te weinig tijd. daardoor doe je dingen met haast en spoed en alles tegelijk. door het verstrijken der jaren. bij het grijzen van je haren. dan dringt het tot je door. er moeten niet zoveel dingen mrt haast en spoed en alles te gelijk hoor. er zijn zoveel andere dingen te doen in deze tijd die je verblijd. waardoor de zin van het leven voor jullie maar zeker van je. medemens mee verrijkt. Hartelijk gefeliciteerd met jullie Gouden Huwelijk.

Contacteer ons